Търсене на
контакти на фирми
 

Финансови и бизнес услуги

Надеждно предложение за peer-to-peer заем в България
Здравейте, госпожо и господине, предлагам ви моята оферта за заем, която е много проста и бърза. Офертата ми започва от 5 000 лв. до 50 000 000 лв., а лихвата ми е 3%. Погасяването на кредита започва от 3 до 300 месеца. Моят банков мениджър се нуждае от подписан договор, преди да прехвърли средства по вашата банкова сметка. Така че за всички ваши спешни нужди от заем се свържете с мен на имейл:
marinchevasvetlana671@gmail.com
marinchevasvetlana671@gmail.com
marinchevasvetlana671@gmail.com
 
Населено място: sofia
Публикувана: 02.06.2023 12:36
 
Имате ли нужда от заем, за да разрешите проблемите си?!!!
 
 
Спрете да се притеснявате и да се оплаквате. Ето и адреса на истинския кредитор, който е одобрил финансирането на 20 000 лева. Тя е много честна и много надеждна. така че не се колебайте да се свържете с нея. имейл: marinchevasvetlana671@gmail.com
 
Населено място: Varna
Публикувана: 01.06.2023 10:56
СВИДЕТЕЛСТВО ЗА МОЯ УСПЕШЕН ЗАЕМ
 
Казвам се КОЕВА МИРОСЛАВА от Република България, Пловдив, попаднах на този кредитор на този сайт и реших да се свържа с имейла му, бях изненадана, когато му дадох необходимия документ, от изведнъж те одобриха заем от 30 000 лв. след спазване на тези условия и подписване на заявения договор онлайн. Двама души взеха заем вчера ИВАНОВА И ГЕОРГИЕВА след подписване на договори за заем Не можех да повярвам, че всичко се получава. Бях кредитиран със заем от 50 000 лв. за ремонт на къщата ми и закупуване на автомобил за моите услуги, моля, посъветвайте всеки, който се нуждае от заем, да се свърже с този частен кредитор за заем по имейл и да бъде сериозен и честен преди да направите своята заявка и ще бъдете доволни по имейл:
KOEVAMIROSLAVA4@GMAIL.COM
 
Населено място: VARNA
Публикувана: 01.06.2023 03:03
100% предложение за заем в България: marinchevasvetlana671@gmail.com
 
Аз съм българска бизнесдама, която предлага заем от 5 000 до 5 000 000 лв. на всеки, който може да го изплати с лихва 3%. моите условия са прости.
Свържи се с мен :
marinchevasvetlana671@gmail.com
marinchevasvetlana671@gmail.com
marinchevasvetlana671@gmail.com
 
Населено място: sofia
Публикувана: 01.06.2023 03:03
Да, възможно е да вземете пари с Мадам Велчка
    Костадинова.
 
Би било несправедливо от моя страна да не го наема, след като взе пари назаем от този М., който ме спаси. Трябваше да спасявам живот в опасност. За 72 часа изпълних условията, които той поиска от мен, след което подписах ясен договорен документ, потвърждаващ кредита ми и без проблем сметката ми беше верифицирана с поисканите от мен 26 000 лева. Ако имате нужда от заем, моля свържете се с него, ако живеете в Европа, защото двама мои колеги току-що се възползваха от неговия заем ДИМИТРОВА И АНГЕЛОВА. Благодаря ви, че правите като мен и поискахте заема си в рамките на максимум 72 часа.
 
 
Ето и имейла й: Velchka.kostadinova01@gmail.com
 
Населено място: Sofia
Публикувана: 31.05.2023 03:04
ИЗПАДАХТЕ ЛИ СЕ В ЛОША ФИНАНСОВА СЪСТОЯНИЕ? МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ!
 
Предлагам заем на физически лица в размер от 50 000 лв. до 25 000 000 лв. на всеки, който може да го изплати с лихва 3% от всяка искана сума. Правя го на полето.
- ипотека.
- Инвестиционен кредит.
- Заем за кола.
- Консолидация на дългове.
- Погасяване на други малки заеми.
- Личен заем.
Ако абсолютно се нуждаете от заем, аз съм на ваше разположение за всички ваши финансови проблеми.
За повече информация се свържете с нас: KOEVAMIROSLAV4@gmail.com
 
Населено място: Stara Zagora
Публикувана: 31.05.2023 02:58

ОПТИМИЗИРАЙТЕ ВАШИЯ ЖИВОТ С НАШИТЕ УСЛУГИ

Затруднявате се да се справите със задачите и задълженията си? Имате нужда от надежден помощник, който да ви подкрепи и освободи време? Смарт личен асистент е тук, за да ви предостави персонализирано внимание и професионална помощ във вашите ежедневни задачи.

Нашите услуги включват:

 1. Организация на графика и управление на времето: Ще ви помогнем да оптимизирате вашето време и да създадете ефективен график за дейностите си. Ще осигурим ред и структура във вашето ежедневие, така че да можете да се съсредоточите върху важните задачи.

 2. Управление на лични ангажименти: Ние ще се погрижим за различни лични ангажименти, като резервации на ресторанти, закупуване на подаръци, планиране на пътувания и организиране на събития. Вие просто ни казвате какво ви трябва, а ние ще се погрижим за всичко останало.

 3. Организация на пътувания: Планирате пътуване, но нямате време да се занимавате с детайлите? Нашите асистенти ще направят всички резервации за вас, включително билети за самолет, хотели, транспорт и допълнителни услуги. Ще се погрижим, за да имате безпроблемно и приятно пътуване.

 4. Организация на събития: Планирате специално събитие, но не знаете откъде да започнете? Нашите експерти в събитийната организация ще ви помогнат да създадете незабравимо събитие, независимо дали става въпрос за сватба, рожден ден, фирмено събитие или други поводи.

  Нашите асистенти са опитни, дискретни и внимателни към вашите нужди. Вярваме, че всеки заслужава персонализирано внимание и подкрепа в ежедневието си. Нека ние бъдем вашият смарт личен асистент и ви помогнем да постигнете баланс и успех във всичко, което правите.

  За повече информация и запитвания, моля, свържете се с нас на посочените контакти. Освободете се от стреса и нека Смарт личен асистент бъде вашият надежден партньор в оптимизирането на вашия живот.

  1. Управление на лични финанси: Искате да се справите по-добре със своите финанси? Нашите експерти ще ви помогнат със съставянето на бюджет, управлението на сметки, заплащането на сметки и следенето на разходите. Ще ви предоставим съвети и стратегии за оптимизиране на финансовите ви ресурси.

  2. Помощ при лични задачи: Ние сме тук, за да ви помогнем с различни лични задачи, които изискват внимание и време. Това може да включва изследване на информация, подготовка на презентации, уредба на документи и други.

Ралица Тодорова - SmartPA Partner
SmartPA Global Limited
Т: 0884767008
Е: ralitsa.todorova@smartpasupport.com
W: https://www.smart-pa.com/bg/ 

Населено място: Шумен
Публикувана: 26.05.2023 07:41
търси: Надежден кредитен сертификат в България
  Най-после срещнах щедрата дама ВЕЛЧКА КОСТАДИНОВА, която без усложнения ми отпусна заем от 60 000 лв. 2 колеги (ГЕРГАНА и ТАТЯНА) също получиха кредита си от тази дама за 48 часа. Получих парите по сметката си в УНИ КРЕДИТ. ДА Така че отидох в моята банка в СОФИЯ, за да изтегля без усложнения. Подписах договор за кредит с него и спазвам инструкциите в договора за легализация, които бях говорил с мен. получи кредита на следващия ден чрез сериозен банков превод Тя е честна и проста, съветвам ви да се свържете с нея за всяка нужда от кредити, които имате във вашата сфера на дейност или за подкрепа на вашите проекти.
За вашите кредитни нужди, надеждни заеми, можете да се свържете с него, той ще ви помогне без усложнения
Имейл: velchka.kostadinova01@gmail.com
 
Населено място: SOFIA
Публикувана: 26.05.2023 04:44
БЪРЗА И НАДЕЖДНА ОФЕРТА ЗА ЗАЕМ В БЪЛГАРИЯ.
Ние предлагаме всякакъв вид финансиране на български граждани.
Свържете се с нас:
marinchevasvetlana671@gmail.com
marinchevasvetlana671@gmail.com
 
Населено място: Plovdiv
Публикувана: 24.05.2023 10:09
БЪРЗА И НАДЕЖДНА ОФЕРТА ЗА ЗАЕМ В БЪЛГАРИЯ.
Ние предлагаме всякакъв вид финансиране на български граждани.
Свържете се с нас:
marinchevasvetlana671@gmail.com
marinchevasvetlana671@gmail.com
 
Населено място: Varna
Публикувана: 24.05.2023 10:06